Startna pozicija, naslovna

Prije nego nastavite pročitajte izjavu o preuzimanju i odricanju odgovornosti ovdije, o privatnosti vaših podataka i #$%& ali nužnim kolačićima.
Vi ste odgovorni i preuzimate odgovornost za svoja djela i postupke.

Pozdrav od Uprave

Dobro došli

Snalazite se na internetskoj lokaciji “Edoga Objavljuje“.
Javne stranice “Edoga Studio – Laboratorij”, neovisni i privatni multi medijski studio i računalni laboratorij.

Rasćistimo još dvije-tri stvari ovdije i sada! Da, prikazuju se Googlovi oglasi da platim hosting uslugu, to je prvo. Ne volite oglase možete ih ukinuti donacijom.

Onda, gramatikom i pravopisom se ovdje nitko ne zamara. Tekstovi na ovom sajtu su osobni stavovi, razmišljanja, i praktična iskustva. Nema botova!

Istaknuti sadržaji, “Edoga originali”

Muzički trakovi i plejlista (popis za reprodukciju) “Skinerova Soba” na Odysee video platformi i YouTube. Nekoliko “stvari” (“skladbi”) se mogu pronaći i “slušati” na glazbenim plaformama ili mobilnim aplikacijama za glazbu.

MUZIKA

Ilustracija i fotografija. Mobilna fotografija u rasponu od 2005. (ili malo ranije) do nedavno.

GALERIJE

Prezentacijske inačice (demo) video igara pokretane u internetskom pregledniku. Godot Engine demo projekti i predlošci video igra za web browsere.

VIDEO IGRE

Šta to se to objavljue iz “Edoga studija laboratorija“?

Originalni radovi na različitim medijima i formatima, digitalni zapisi, zvučni (glazba, audio, zvučni efekti, ilistracije, fotografije, video..)

Članci i tekstovi u kojima povremeni ili stalni autori iznose svoja slobodna mišljenja i iskustava ili prenose vještine i znanja. Znači igranje video igrica, korištenje i popravljanje kompjutera (pc, osobno računalo), programa (software, aplikacije), trendovi i treće popularne ili manje istaknute teme.

Internetske poveznice (linkovi) na društvene mreže i ili video platforme (Odysee, Twitter, Chingari, Instagram, Tik Tok, Facebook, Theta.tv, YouTube).

Zadnje objaveljeno – blog format:

Svod oznaka – tag cloud